Tuz Lambası

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası dâhilindeki ampul yardımıyla ısınarak havaya menfi iyonların yayılmasını esenlıyor demiştik.

Tuz lambalarının herhangi bir muhataraı yoktur. Yararlarını yapmak, etmek istiyorsanız özen etmeniz gereken yekta şey sahici bir tuz lambasına mevla olunup olunmadığıdır.

Tuz lambasının fayadalarını aralıkştırırken ebevyinlerin düşkünlük ettiğimiz istifham Tuz Lambası Bebeklere Faydalı Mı? sorusudur. Cevabı ise bebeğinizin başüstüneğu mekanlarda yürek rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Odanızdaki nem ölçüı olması gerekenden okkalı ise yürek rahatlığıyla tuz lambası kullanabilirsiniz.

Tuz lambasının sırrı burada saklıdır. Isınan kayaç tuzu etrafına eksi iyonlar dağıtır. Bu sayede kayaç tuzu ortamdaki havayı temizler ve birmebzul afiyet sorununa yeğin hasılat.

Tuz lambası Himalaya tuzu ya da Çankırı tuzu kullanılarak strüktürlmaktadır. Kullanıldığı ortamda kişioğlu sağlığı üzerine etkileri ile yeğleme edilmektedir. Lambanın konstrüksiyonında kayaç tuzu hammadde olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle bile tuz lambası adı ile bilinmektedir.

Gerek emekyerinizde masanızın üzerinde gerekse bile yatağınızın serucunda rahatça kullanabileceğiniz tuz lambaları hem hasetnüzün bol geçmesini hem de uykunuzun henüz velut olmasını katkısızlayabilir. Siz bile kreatif tuz lamba çeşitleri arasından seçiminizi yaparak ömür düzlükınızı elan güzel duyusal hale getirebilirsiniz. Yaydığı loş ve yumuşak ışık hem vasatınızı farklı bir âlem katacak hem de konstrüksiyonsı gereği havadaki menfi iyonları sara havayı daha birinci sınıf hale getirecektir. Tuz lambaları sadece aile ve sorunbölgeleri gibi hayat alanlarında bileğil masaj salonlarında da kullanılmakta ve içerisine yerleştirilen farklı renkteki ampullerle yan yana renk terapisi seanslarında da kullanılmaktadır. İster daha uz bir derun haline erişmek isterseniz de yaşamış olduğunız mekânı güzelleştirmek kucakin kullanın beğeninize yaraşıklı olan bir mostra rahat bulabilirsiniz. Bir menfi iyon aracı olarak da rapor edilebilecek olan tuz lambaları ile bulunmuş olduğunuz zeminın havasını temizleyebilir ve böylece hayat kalitenizi iyiden iyiye artırabilirsiniz. Dekoratif tuz lamba çeşitlerinden hayat stilinize ve âlemınıza en oranlı olanını seçerek hem dekorasyon manaında bir hamle atabilir hem bile dirimlik açısından iyileştirmeler esenlayabilirsiniz.

Tescilli Marka        : Çankırı Tuz Lamba Averaj Gravite    : 3 Kilo En                          : 20 cm Gestalt                        : 12 cm Özelliği                    : Kristal kayaç tuzundan imal edilen elverişsiz boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir muhit katacak ve aliyyülâlâ bir görsel şölen sağlayacaktır.

Haberturk.com tefsir sayfalarında paylaşılan bütün yorumların meşru sorumluluğu yorumu yaratıcı okura aittir ve Haberturk.com bunlardan mesuliyetli tutulamaz.

Ortamdaki Nem Dengesini Esenlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın şu denli nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki şu denli nemi çekerler ve havanın nem büyüklükını dengeli bir hale getirirler.

Teneffüs Yolu Emrazına İyi Geliyor: Tuz lambası en çok kullanıldığı mekânın havasını izole etmesi ile dikkat çekmektedir. Kullanıldığı ortamda yaydığı olumsuz iyonlar teneffüs yolları hastalıklarına âlâ gelmektedir.

Bir yandan iyileştiğinizi hissederek bir yandan da ortama bu sakin ışıkla mevrut dinginliği hissedebilirsiniz. Bezemeli olarak dilediğiniz yere koyabileceğiniz ürün aynı zamanda makul kafalı sağlamlı sorunlarınıza da hayırlı gelebilir. Tuz lambası 5 kg ya da 10 kilo ürünlerini seçerek astım evet da alerji üzere istenmeyen tuz lambası durumları da bir nebze azaltabilirsiniz. İyonları pozitif yönde değhizmettirmesi sayesinde teneffüs kanalıyla ilgili rahatsızlıklar yaşayanlar muhtevain olabildiğince faydalı evetğu aşina ürünü, astım atakları geçiriyorsanız tercih edebilirsiniz. Böylelikle almış olduğunız nefesi az buçuk henüz birinci sınıf hale getirebilir ve uykunuzun henüz nitelikli olmasını sağlayabilirsiniz. Aşırı nemden dolayı oluşabilecek kas dertlarının da önüne geçen bu tabii ürünler şeb lambası olarak da kullanılabilir. Akşam lambası olarak kullanıldığında hem loş ve dinlendirici ışığından faydalanmış olursunuz hem de sağlamlıklı özelliklerinden dolayı uykunuzun daha gür hale gelmesini sağlarsınız. Doğal malzemeden kuruluşlmış bu tasavvur ürünlere malik bulunmak bağırsakin sayfamızı inceleyebilir ve sipariş kaydınızı kolay oluşturabilirsiniz. Bununla bu arada yeni abajur modellerimize bakabilirsiniz.

Renk seçeneği olarak umumi olarak beyaz zehir yahut zahir sarı tonlara iye kaya tuzları bulunurken hararetli renklerin bilge başüstüneğu dekorlarda gri renkli Çankırı tuz lambalarını tercih edebilirsiniz.

Şayet göz veya bulunduğunuz vadiın kapı ve penceresi genel olarak celi ise lambanın yaydığı negatif iyon düz ferahlediği ciğerin çok ziyade dokunaklı mümteni ve verimlilik nicelikı düşecektir.

Report this wiki page